Om oss

På denna sida kan du läsa mer om Katt-försäkring.se. Om du vill komma i kontakt med oss finner du våra kontaktuppgifter längre ner på sidan eller så kan du använda kontaktformuläret.

katter-leker
Manypets-logo
Lassie-logo
Agria-logo
Moderna-logo
Folksam-logo
ICA-logo
sveland-logo.png
IF-logo

Varför använda Katt-försäkring.se?

Katt-försäkring.se grundades i början av 2022 för att hjälpa kattägare att göra smarta beslut när det kommer till kattförsäkring. Här kan du jämföra priser, villkor och läsa på mer om vad som inkluderas i en kattförsäkring. Sen kan du i lugn och ro välja att teckna den försäkring som passar bäst för din och din katts behov.

I Sverige är djurförsäkringar relativt svåra att förstå sig på och det kan behövas en viss kunskap innan man kan göra ett genomtänkt beslut. Därför försöker vi att tydligt jämföra kattförsäkringar, ta ut de bästa kattförsäkringarna samt även erbjuda prisuppgifter för de billigaste kattförsäkringarna.

Viktiga faktorer när vi jämför

Kontaktuppgifter

Kontaktuppgifter
Har du en fråga som rör Katt-försäkring.se?
Vi försöker att svara så fort vi kan under vardagar mellan kl 08:00 – 18:00.

E-postadress:
kontakt@katt-försäkring.se

Kontaktformulär:
Det går lika bra att kontakta oss via formuläret.

Adress:
Evide Group AB, org.nr 559168-9665
Järnvågsgatan 3
413 27 Göteborg

Kontaktformulär

Villkor

Ansvarsfriskrivning

Katt-försäkring.se företräder inte försäkringsbolagen som är publicerade på denna webbplats. Vi uppdaterar information så som försäkringsvillkor, priser och omdömen kontinuerligt men det sker inte automatiskt.

Vi strävar alltid efter att ha korrekt information, men vi reserverar oss för eventuella fel. Aktuella villkor finns alltid att hämta hos de enskilda försäkringsbolagen.

Användning av Katt-försäkring.se och agerande utifrån information hämtad från webbplatsen sker alltid på användares enskilda ansvar.

Affiliation

Katt-försäkring.se deltar i affiliate-annonsprogram som möjliggörs via Adtraction Marketing. Detta är företag som hjälper till att tjäna reklamavgifter genom att annonsera och länka till annonsörer.

Tack vare annonslänkar skapas de ekonomiska möjligheterna som behövs för oss för att kunna bedriva verksamheten.

Annonslänkar ger oss en viss ekonomisk ersättning men påverkar inte betyg och omdömen som grundas i oberoende jämförelser från Konsumenternas Försäkringsbyrå.

Katt-försäkring använder sig av cookies. Genom att använda tjänsten godkänner du användandet av cookies: